Klanten waar ik voor gewerkt heb en voor werk:

 

 

 

"Ik heb Anneke ingeschakeld omdat ik een wending in mijn loopbaan wilde. Zonder Anneke als 'stok achter de deur' was ik daar niet toe gekomen. Het coachingstraject heb ik als positief ervaren. Anneke weet wat ze doet. Ze reikt handvatten aan en zorgt ervoor dat je vervolgens aan de slag kan. Zodoende komt de inhoud voor het overgrote deel echt van jezelf. De suggesties en hints die ze daarbij gaf waren welkom omdat ze op momenten kwamen dat ik vast zat. Anneke zorgt ervoor dat er steeds stappen vooruit gemaakt worden, maar staat (even) stil als dat nodig blijkt. Ze heeft kennis van veel methodes en tools en zet de juiste in op het juiste moment. Tot slot: aan het begin van elke sessie had Anneke korte gedichten die heel mooi raakten aan mijn situatie en de vorderingen die ik gemaakt had."

- Esther van der Enden, Owner Epsilon Management Support -

 


"Door de Coaching van Anneke, heb ik een goede balans gevonden tussen werk en prive. Zij heeft mij geleerd hoe ik, zonder schuldgevoel, voor mezelf kan kiezen, als ik dat nodig heb. Door het stellen van concrete doelen, werk ik resultaatgerichter en behaal efficienter de gewenste resultaten.

Anneke is een meer dan uitstekende Coach om je op het juiste spoor te zetten, zowel zakelijk als particulier. Coaching door Anneke is zeer inspirerend!

Het meest belangrijke wat ik heb geleerd is denk ik, het inzicht dat als ik vast blijf zitten in bepaalde patronen, ik mezelf niet help, maar daardoor anderen, zoals mijn werkgever en klanten ook niet. Ik cijfer mezelf niet meer weg voor anderen of voor m'n werkgever, zonder dat die daar last van hebben.
Anneke, je bent zowel goed in de praktijk als in theorie. Ik vind het met name knap dat je op tal van punten een andere kijk kan geven, doorspekt met voorbeelden, zodat ze ook niet in het vage blijven.
Het coachingstraject heeft mij veel opgeleverd. Het heeft mij niet alleen inzicht in mijn gedrag en handelen gegeven, maar ook geleerd, hoe dit bij anderen overkomt. Aan de hand van de vele praktische tips weet ik nu mijn doelen te vinden en te bereiken. Daarnaast heb ik geleerd mijzelf en anderen te motiveren, om het hoogst haalbare resultaat behalen in alle soorten van zakelijk-juridische kwesties".
- Marco van Dijken, Achmea -

 

 

 

"Het Coachtraject van onze medewerker heeft in belangrijke mate gemaakt dat zij nu steviger in haar schoenen staat, zelfverzekerder overkomt en een positievere uitstraling heeft. We zijn als opdrachtgever zeer tevreden met een 'steviger' en zelfbewuster persoon. Het traject is de investering waard geweest, de slag die is gemaakt betaalt zich elke dag terug".
- Opdrachtgever MVGM Vastgoed -

 

 

 

"Anneke Kaptein is een originele, attente en zeer enthousiaste coach die een veilige omgeving creëert, waardoor je open en eerlijke gesprekken kunt voeren en je jezelf bloot durft te geven. Hierdoor is het mogelijk tot nieuwe inzichten te komen en je doelstellingen te behalen. Top qualities Anneke: Personable, Expert, High Integrity".
- Astrid Nielsen, Achmea -

 

 

"Wanneer je vastgelopen bent in je functioneren, dan raad ik je aan een coachtraject te gaan volgen. Hiermee kun je leren om gezonder en plezieriger in het leven te staan. Mijn coaching bij Anneke heeft mij veel opgeleverd, zoals bewustwording van mijn eigen gedrag, mijn eigen tempo vinden (in onze hectische wereld), mijn grenzen beter aan te geven, zo nodig pas op de plaats te maken, te accepteren en los te laten, in oplossingen te denken en een eigen mening te vormen, en vooral rust te creëren in alle onrust".
- Georgette, in opdracht van Stichting Mooi te Den Haag -    
     

 

 Richard van Leeuwen

"Het mooiste dat de gesprekken mij hebben opgeleverd is dat door stil te staat bij hoe het gaat, ik ervaar dat ik zelf kan sturen.
Ik vond de sessies stimulerend en activerend. Leuk om wat ik als probleem ervaar op een andere manier te benaderen.
Je hebt een luchtige omgang en gaat draait niet om de kern heen.
Ik heb nu een actievere houding en zet mijn kritische houding positief in.
Mijn grootste inzicht is dat je zelf je richting kiest. Acceptatie en zelfsturing kunnen daarbij allebei een rol hebben, de slachtoffer rol helpt daarbij niet.
Ik heb nu meer grip op de toekomst: het overkomt mij niet, ik ga het aan. Focussen gaat steeds beter en ik ervaar meer ruimte ipv zwaarte.
Je krachten zijn: optimisme en creativiteit en 'waardevrij'."
- Richard van Leeuwen - Gemeente Amstelveen

 

"Door Anneke's begeleiding heb ik inzichten gekregen waarmee ik de combinatie van leven en werken goed in balans heb, ik ben bewust van mijn handelen en communiceren. Het gaat er niet om wie je wilt worden maar wie je bent en wat je kwaliteiten zijn en deze versterken. Ik ben nu blij met mezelf, weet dat ik er toe doe en wat ik waard ben. Ik heb nu een schrift met aantekeningen waarin ik mijzelf zie groeien. Het Coachtraject heeft me de impuls gegeven die ik nodig had. Voordeel halen uit de positieve eigenschappen die ik reeds bezit. Het was een intensief traject met het maken van de werkopdrachten. Mede door het traject heb ik veel voor elkaar gekregen, 3 weken verlof, een assistente erbij, zelf meer uitdagender werk gekregen. Hetgeen ik wilde heb ik voor elkaar gekregen. Anneke, je kan je goed inleven en de kern pakken."
- Personeelsadviseur in de zakelijke dienstverlening -

 

 

     
"Anneke heeft mij binnen 1 uur helderheid gegeven hoe ik mijn bestaand product tot een niche product kon maken. Ze is scherp en weet het probleem vanuit de kern eruit te halen! Het gaat niet alleen om het product...het gaat om hoe jij je voelt wat betreft het product. Anneke heeft me laten zien hoe waardevol ik mezelf kon maken waardoor het product vanzelf waarde kreeg.
Ze begon de sessie met een gedicht uit een boek met de woorden die bij mijn binnenkwamen als...."wat een geluk om zo`n bloem te zijn". Pas na de sessie begreep ik wat het allemaal betekende voor mij. Alle producten die ik heb zijn bijzonder dacht ik...alleen was ik vergeten dat ik die bijzondere Bloem ben die het product bijzonder maakt!
Dat Anneke dit in 1 uur tijd voor elkaar kon krijgen is ook zeer bijzonder. Nu heb ik mijn product tot een niche weten te maken met alle bijzondere aspecten die ik heb om eraan toe te voegen.
Ook ik heb als goede coach af en toe de hulp van een andere coach nodig heb om de blinde vlekken te kunnen zien en mijzelf een stapje verder te helpen naar dat stukje succes wat ik nog niet heb behaald. Anneke was nu de gelukkige coach die mij hiermee heeft geholpen.
Anneke dank je wel voor deze bijzondere ervaring".
- Giovanca Hooi - Eigenaar en Directeur ConsciousLife -

 

 

 

'Het traject is effectief gebleken. Er is in korte tijd veel bereikt en ik ben blij met het resultaat'.
- Remco den Boer - Gemeente Rijswijk

 

"Anneke heeft mij geholpen om mijn doelen duidelijk te stellen, wat lastig was voor mij omdat ik constant nieuwe ideeën heb en andere richtingen wil inslaan.
Ik heb meer over mijzelf geleerd en weet nu beter wat mij tegenhoudt/ verder brengt. Van de versjes in het begin van iedere sessie dacht ik eerst: wat moet ik daarmee? Maar het zet me wel aan het denken en daar heb ik toch veel aan gehad.
Haar begrip, ondersteuning en wekelijkse belsessies houden mij scherp en in de juiste richting.
Ze heeft zich verdiept in mijn specifieke gedragskenmerken en mij handreikingen gegeven om hier beter mee om te gaan, zowel privé als ter uitbreiding van mijn bedrijf.
Vooral bij het ‘doelen stellen’ en zorgen dat deze gehaald worden, heeft ze mij fantastisch geholpen."
- Marcel Jansen, eigenaar en directeur CaddVision -

 

 

"Anneke heeft mij een tijdje telefonisch gecoacht. Ze is pragmatisch, stipt, erg fijn om mee te werken en zit vol met creatieve ideeën. Mijn doelen zijn inmiddels helder en heb er al een aantal volbracht! Ze heeft me echt een kant in de goede richting gestuurd en daar ben ik haar erg dankbaar voor!"
- Koen Snoek, Eigenaar GitaarlesvanKoen -

 

 

"Een aantal maanden geleden heb ik Anneke ontmoet bij een netwerkdiner. Ik vind haar erg enthousiast, betrokken, geïnteresseerd en open.
Toen zij mij aanbood advies te geven bij een project voor mijn studie hoefde ik ook niet lang te twijfelen. Ik liep tegen een aantal problemen aan en het is dan altijd de vraag in hoeverre je er zelf iets aan kunt doen en zo ja, op welke manier je ze kunt oplossen. Soms is het fijn om hier met een meer ervaren persoon over te praten.
In plaats van direct advies te geven, stelde Anneke veel open en gerichte vragen waardoor we eerst het echte probleem konden identificeren. Vervolgens vroeg zij mij welke oplossingen ik zelf kon bedenken. Af en toe stelde ze kritische vragen hierover, waardoor ik subtiel de goede richting in geduwd werd. Ik was eerst vrij onzeker maar Anneke heeft ervoor gezorgd dat ik wat meer bevestiging kreeg in mijn bevindingen waardoor ik wat minder over mijzelf ben gaan twijfelen.
Ik denk dat mijn woorden niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor Annekes hulp. We spraken elkaar om de paar weken ongeveer twintig minuten aan de telefoon. Dat lijkt weinig, maar de kort maar krachtige gesprekjes waren net de steun die ik nodig had." (2016) - Maxine Lampers -

 

"Anneke is people-driven and scientific in her approach.
Excellent trainer/coach and MD-developer".
- Chris Laarman - Eigenaar Valebo! Human Resource Development, tevens HRD expert, Master Practitioner Coach, eCoach - 

 

"Anneke, je bent een geweldige coach, met heel veel stimuleringskracht. Dank je nogmaals".
- Maaike , Gouda -

 

Alex van der Zwet 

"Omdat ik, Alex van der Zwet, een loopbaan verandering wil maken en daarvoor een hbo opleiding dien te gaan volgen moest ik van de opleidingsinstantie een assessment kunnen overleggen waaruit blijkt dat ik een hbo denk en werkniveau heb. Al zoekende naar een juiste organisatie waarbij ik een goed gevoel kreeg, kwam ik bij Valebo terecht. Ik kwam daardoor voor het psychologisch gesprek met Anneke Kaptein in contact. Tijdens dit gesprek waarbij diverse vragen werden gesteld over mijn eigen kwaliteiten en wat de toekomstplannen waren, ontstond er een boeiend en onderzoekend gesprek, zowel bij mezelf als bij Anneke, om een indruk over mij te verkrijgen. Tevens stelde Anneke de vragen op zo’n danige wijze dat ik in alle openheid en vertrouwen mijn antwoorden kon formuleren, en daar tevens de ruimte en tijd voor kreeg. Doordat ze goed luisterde en doorvroeg op bepaalde antwoorden, ben ik er van overtuigt dat Anneke zo voor zichzelf een goede indruk over mijn persoon en denkniveau verkregen heeft. Als andere mensen mij op dit gebied een advies zouden vragen is Anneke degene die ik een ieder van harte aan zou raden".
- Alex van der Zwet - Tilburg -

 

 


     

 

 


  

 

Bel of mail mij gerust op 06 - 5108 3390 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.