"I can't change the direction of the wind,

but I can adjust my sails to always reach my destination" 

- Jimmy Dean -

 

Kaptein Mens en Werk

Middels Business Coaching en HRD Advies, help ik jou als hoger opgeleide om met meer focus zaken voor elkaar te krijgen, en weer meer te genieten van wat je doet, zodat je verder groeit in wat je echt leuk vindt om te doen.

Je kom je beter te weten wie je bent, wat je wilt en hoe je dit kan gaan realiseren. Stap voor stap ga je het ook daadwerkelijk doen. Je komt meer in je kracht je staan, weet twijfels en beren op de weg om te buigen in mogelijkheden en uitdagingen die je op jouw eigen wijze goed aan weet te gaan, en je realiseert jouw beoogde resultaten op zo'n manier dat je van jezelf staat te kijken. Ik vind het dan ook fantastisch als ik hier een bijdrage aan mag leveren.

Deze website is er om jou alvast ideeën te geven, over hoe jij het roer van jouw leven weer echt in eigen handen kan nemen en hoe ik je daarbij kan helpen.
Mijn werkwijze met Coachtrajecten is op maat
en sluit aan op jouw hoofdbrekers, pijnpunten en behoeften. Vaak wordt gewerkt met het Enneagram om bewust en onbewust gedrag helder te krijgen en specifiek voor jouw persoonlijkheidstype als kracht in te zetten. Met SMART-focus, humor, confronteren en passende werkvormen, werken jij en ik planmatig samen aan jouw gewenste resultaten. Er wordt gewerkt met duidelijke afspraken en doelen per sessie, en elke sessie draag ik aan het begin een passend gedicht of spreuk aan jou voor. Het gedicht of spreuk is uniek voor jou als persoon en uniek voor het moment in jouw ontwikkeling. Het inspireert, triggert en houdt een spiegel voor. Verder worden per sessie een of meer werkopdrachten gegeven. Het gesprek is tenslotte slechts een moment, en worden de echte resultaten juist daarbuiten gerealiseerd.

Graag stel ik mezelf verder voor, aanhalend wat klanten over mij zeggen, bij Klanten aan het woord.


Neem het roer van jouw leven in handen,
En geniet onderweg van de reis!

Dat ik jou mag inspireren en helpen op jouw pad.
Bel of mail mij gerust op 06 - 5108 3390 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tot onderweg!


Handtekening Anneke Kaptein

joomla template 1.6
template joomla